Naše društvo se poleg "paradnih disciplin" ukvarja tudi z vsemi ostalimi športi, pa tudi šah smo že igrali.

Nekoč je bil pri nas zelo popularen namizni tenis. Veliko se je igralo tako doma, kot tudi na tujem (hehe). Najvidnejšo uvrstitev je dosegel član ŠD GAMS Kobarid - BINE, ko je bil leta 1991 prvak pokrajne KOSOVO v namiznem tenisu. Če ne verjamete, vprašajte ga na našem FORUMU.

Kmalu za njim je pridobil popularnost njegov veliki brat TENIS. Igralo se je povsod in na vseh podlagah, ponoči in podnevi. Dosegli smo tudi nekaj rezultatov na turnirju DOMŽALE OPEN (seveda policijski turnir!!!)

Pred leti je na vrsto prišla tudi odbojka in to tista na parketu, zlasti pa tista v "peskovniku" in se je dokaj redno igralo na mivki, pesku, šudru in ostalih podlagah, za katere so lastniki igrišč trdili, da je to mivka. Lepo je bilo tudi uživati v BEACH GREEN GRASS VOLLEY-u, ki smo ga izumili pri našem, sedaj žal pokojnem sodelavcu Borisu ŠMIDU na njegovem ranču v bližini reke Soče.
Nekaj vidnih uspehov so dosegli tudi naši sladkovodni športni ribiči, saj so z IPA tekmovanj prinesli prenekateri pokal in medalje. Naš adut iz rokava je bil HUSO, redno pa se je poleg njega na stopničke uvrščal tudi SAVO.

Nekateri iz med nas so se udeležili nekaj kolesarskih dirk, zlasti je bil na tem področju aktiven MILE v svojih zlatih časih.

Načrtujemo pa še:

- ŠAHOVSKE

- PLESNE

- BALETNE

- JADRALNE

in še kakšne podvige.


Berite nas še naprej, trudili se bomo, da bo zanimivo

NAJLJUBŠI ŠPORT ŠD GAMS Kobarid
Na prvo stran