moto2
Policijska postaja Tolmin v pomladnih mesecih načrtuje izvedbo delavnice za motoriste. Delavnica bo potekala v dveh delih, in sicer prvi del bo izveden dne 31.03.2012 ob 18.00 uri v prostorih Moto Kluba Soča, ob poligonu za modelčke, pod »kasarno«. Tu bo predstavnik zavarovalnice predstavil različne možnosti sklenitev zavarovanj za motoriste z obrazložitvijo zavarovalniških pogojev, ki veljajo v Sloveniji kot tudi v tujini, inštruktor iz prometne policijske postaje bo predstavil teoretični del varne vožnje in pripravo motocikla na vožnjo, reševalci ZD Tolmin pa bodo prikazali nudenje prve pomoči poškodovanemu motoristu.

Drugi del delavnice bo izveden predvidoma, odvisno od vremenskih pogojev, v mesecu aprilu oz. v mesecu maju s tem da se bo delavnica izvajala na prostem na poligonu, kjer bi motoristom omogočili, da se preizkusijo in obnovijo svoje občutke na motorju in znanje na poligonu med stožci. Istočasno bi ob tem preverili tudi stanje svojih motorjev in ustreznost motoristične opreme in zaščitna sredstva. Z namenom in sporočilom, da se na javnih cestah ne dirka, ter da se za dirkanje uporablja dirkalne steze je povabljen tudi
Rok MIHELČIČ, aktualni državni prvak in prvak pokala Alpe- Adria v Supermoto za leto 2011, po poklicu policist. Ob srečanju bi si ob tem izmenjali svoje bogate izkušnje predvsem glede varnosti in nevarnosti v prometu z drugimi motoristi, reševalci, policisti in inštruktorji.

Predstavnik zavarovalnice pa bo ob tem z žrebanjem petim (5) posameznikom, ki se bodo udeležili obeh delov Moto delavnice, podelil nagrade, to pa je tečaj varne vožnje na poligonu AMZS na Vranskem.


VABLJENI IN SREČNO VOŽNJO!


PP Tolmin in člani motoristi TŠD GAMS Kobarid
Na prvo stran